TurboTeens

 

IMG_20171006_170925510.jpg

TurboTeens is naailes voor jongens en meiden van 10 tot 20 jaar die willen leren naaien en het heerlijk vinden om creatief aan de slag te gaan. Samen met Turbomam gaat de TurboTeen zijn of haar eigen ideeën uitwerken. De creativiteit van de TurboTeen staat centraal en daar waar het nog ontbreekt aan de handigheid of technieken om een idee om te zetten tot een project, ondersteunt Turbomam.

IMG_20171006_170557142.jpg

We gaan aan de slag in het atelier, waar van alles aanwezig is. Gebruik van werkmateriaal (meetlatten, stofschaar, patroonpapier, patronen, spelden) en naaimachine (eigen naaimachine mag ook) zijn inclusief. Er is ook een beperkt assortiment aan stof en ander verbruiksmateriaal in het atelier, waar gebruik van gemaakt mag worden. Je mag natuurlijk ook je eigen stof meenemen. Ben je fan van “Hip voor Nop”? Dan kun je natuurlijk ook je eigen kleding gaan pimpen en refashion-designen.

De TurboTeens gaan in september starten! De les is op woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en de kosten zijn 32,50 per maand. Per les is er plek voor maximaal 5 cursisten. Bij de indeling zal geen rekening gehouden worden met het beheersingsniveau. Iedereen werkt tijdens de les op eigen niveau. In de schoolvakantie vervalt de les.

Geef je snel op en start na de zomer met het maken van je eigen kleding! Op de wachtlijst worden naam en e-mail genoteerd. De gegevens vastgelegd op de wachtlijst zijn alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden verstrekt.